Programma’s

   

  Op zaterdag 16 mei  2015   om 11.00 uur.
Koffie
concert  bij Van Kerkwijk Piano’s ;  Het  Abbatucci Vocaal Kwartet ( van de opening van de Piano Promenade 2014) geeft een concert  met kwartetten en duetten van Franz Schubert en Johannes Brahms . In dit vrolijke voorjaarsconcert bezingen wij  lichtzinnigheid en liefde, in tweestemmige en vierstemmige liederen;
An die Sonne ,een ode aan de zon, Wechsellied zum Tanz waarin de paren elkaar ten dans nodigen, Die Schwestern met ontboezemingen, Der Gang zum Liebchen…..

Begeleiding  door Irina Sisoyeva, piano

 Kaarten reserveren en ophalen bij Van Kerkwijk Piano’s,  Amstelveen ,
Amsterdamseweg 202, 1182 HL Amstelveen
020 641 3187
Gratis toegang, ‘mogelijkheid tot bijdrage ‘in de  hoed’ na afloop.

Al eerder uitgevoerd :
op zondag 19 april, 2015   16.00 uur

LEBENSLUST :
het Abbatucci kwartet zingt kwartetten en duetten van Franz Schubert en Johannes Brahms  in de Lutheerse Kerk in Haarlem, Witte Herenstraat 22 , Haarlem.
Entree 10,-  (tot 20 jaar 5,- )
” in dit vrolijke voorjaarsconcert bezingen wij  lichtzinnigheid en liefde, in tweestemmige en vierstemmige liederen; An die Sonne ,een ode aan de zon, Wechsellied zum Tanz waarin de paren elkaar ten dans nodigen, Die Schwestern met ontboezemingen, Der Gang zum Liebchen…..”
Begeleiding  door Irina Sisoyeva, piano

Les Nabis, de  relatie tussen Frankrijk en Rusland in de schilderkunst. ( 2013)
Muziek en teksten van componisten uit de periode van het impressionisme in de schilderkunst  en geiinspireerd door de tijdgeest. Met werken van onder andere Ravel, Hahn, Kodály en Stravinsky. Sommige partituren zelfs verfraaid door schilders, horend bij  ‘les Nabis’.  Aanleiding was de gelijknamige tentoonstelling in De Hermitage in Amsterdam

Het Abbatucci Kwartet kunt u inhuren voor een concert, als solistenkwartet of  voor de omlijsting van een speciale gelegenheid.

 

Kerstprogramma “ van Bach tot Jingle Bells”   ( 2012) Een programma met een feest van herkenning, sfeer en warmte, mooie duetten en onbekende kerstmotetten en  samenzang in combinatie met Accordeon, piano of harp begeleiding.

uitgevoerd o.a. in  Kasteel Amerborgh in Antwerpen.